درباره وبلاگ

به یاری خداوند متعال این سایت جهت ارائه جامع اطلاعات طب سنتی و داروهای گیاهی و درمان بیماری ها به صورت طبیعی و در یک کلام برای ارائه راهکارهایی برای زندگی سالم تر تاسیس شده است.امید است مطالب این سایت برایتان مفید واقع شود.لطفا پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید.با تشکر
مدیر وبلاگ : هادی
آمار وبلاگ
پیوندهای روزانه
هندوانه و خواص درمانی آن
- دسته :گیاه دارویی، درمان بیماری ها، میوه ها،
- دیدکاه :نظرات ()

خواص داروئی:
هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .
1)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمك می آند
2)هندوانه معده را تقویت می آند
3)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است
4)مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد
5)هندوانه برای ورم مثانه مفید است
6)هندوانه بدن را تازه شاداب می آند
7)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است
8)آب هندوانه مخلوط با سكنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است
9)برای خنك کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شكر بخورید
10 )برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشك بخورید
11 )برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید
12 )هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یكساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می آند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شكم می کند.
مضرات :
هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و آنهائیكه دارای معده سرد می باشند مناسب نیست . اینگونه اشخاص اگر می خواهند هندوانه بخورند باید آنرا با شكر ، ویا عسل و یا گل قند بخورند .
همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود .
هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .
1)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمك می آند
2)هندوانه معده را تقویت می آند
3)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است
4)مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد
5)هندوانه برای ورم مثانه مفید است
6)هندوانه بدن را تازه شاداب می آند
7)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است
8)آب هندوانه مخلوط با سكنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است
9)برای خنك کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شكر بخورید
10 )برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشك بخورید
11 )برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید
12 )هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یكساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می آند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شكم می کند.
مضرات :
هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و آنهائیكه دارای معده سرد می باشند مناسب نیست . اینگونه اشخاص اگر می خواهند هندوانه بخورند باید آنرا با شكر ، ویا عسل و یا گل قند بخورند .
همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود .

موضوعات
ابر برچسب های سایت
جدید ترین مطالب
- انگری برد پرنده
- خواص خرمالودر طب سنتی
- امالامراضی به نام یبوست
- سرماخوردگی وانفلوانزارادرنگاهی به طب سنتی رمان کنیم
- افسردگی ودرمان ان در طب سنتی
- افتاب سوختگی ودرمان ان باطب سنتی
- درمان ریزش مو درطب سنتی
- شناخت مزاجها
- خواص لیمو
- سیب میوه نشاط اور وتقوییت کننده مغزواعصاب
- توصیه طب سنتی دردرمان کبدچرب
- فوایدعدس
- خواص نخودازمنظرطب سنتی
- برص و طب سنتی
- نوشیدن آب درطب سنتی
- لیست آخرین پستها