تبلیغات
طب سنتی - خواص درمانی میوه به

خواص,درمانی,میوه,

[RB:Blog_Keywords_Tags]

خواص,درمانی,میوه,,طب سنتی - خواص درمانی میوه به,طب سنتی

نقشه سایت

خانه
سئو کننده
عنوان محصول

کتاب رساله هروی

هفت رساله طبی یوسف طبیبی هروی مربوط به سده دهم در صد صفحه.
قیمت : 2000 تومان
عنوان محصول

تبلیغات شما

تبلیغات شما با کم ترین قیمت
قیمت : ---- تومان

درباره وبلاگ


به یاری خداوند متعال این سایت جهت ارائه جامع اطلاعات طب سنتی و داروهای گیاهی و درمان بیماری ها به صورت طبیعی و در یک کلام برای ارائه راهکارهایی برای زندگی سالم تر تاسیس شده است.امید است مطالب این سایت برایتان مفید واقع شود.لطفا پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید.با تشکر

مدیر وبلاگ : هادی

جستجو

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • امکانات جانبی

    تبلیغات

    خواص درمانی میوه به

    به درخت کوچكی است كه پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده و در اکثر نقاط اروپا ، نواحی مدیترانه ، آسیاو آفریقای شمالی می روید .برگهای آن پوشیده از کرك و صاف است . گلهای آن درشت ، برنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد . میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشكل گلابی است و در سطح آن پوشیده از كرك بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا كمی ترش است .

    خواص دارویی مضرات وروش استفاده میوه به در ادامه مطلب

    خواص داروئی میوه به :

    از نظر طب قدیم ایران به شیرین آیم گرم و تر و ترش و سرد و خشك است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است .

    1)به تقویت کنده قلب است .

    2)ادرار آور است.

    3)نرم آننده سینه است .

    4)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .

    5)قابض است .

    6)خونریزی را بند می آرود .

    7)به ترش مسهل است .

    8)به ترش برای تنگی نفسمفید است .

    9)به ترش استفراغ را بند می آورد .

    10 )اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می كند .

    11 )به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .

    12 )خونریزی از رحم را متوقف می كند .

    13 )اثر مفید روی بواسیر درد .

    14 )برای هضم غذا مفید است .

    خواص دانه به

    -1 لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .

    -2 ضد تب است .

    -3 اسهال خونی و ساده را درمان می كند .

    -4 برای درمان جراحات گلو موثر است .

    -5 سرفه را برطرف می كند .

    -6 برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .

    -7 برای التیام ترك پوست دست وبدن ، نوك پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .

    -8 برای درمان خشكی زبان و دهان مفید است .

    -9 آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان كنید .

    -10 جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .

    خواص دم آرده گل و شكوفه به

    -1 سردرد را برطرف می كند.

    -2 مقوی معده است .

    -3 سینه را صاف و تقویت می كند.

    -4 سرفه كودكان را برطرف می سازد .

    -5 برای درمان بی خوابی دم آرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط آرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .

    خواص روغن به

    1)برای برطرف كردن زنگ زدن در گوش مفید است

    2)سرگیجه را برطف می كند

    3)برای مداوای زخم های دهان مفید است .

    4)خونریزی ریوی را درمان میكند .

    5)اسهال مزمن را برطرف می كند.

    6)دوست كبد است و روم كبد را رفع می كند .

    7)زخم روده ها را درمان می كند .

    خواصبرگ وشاخه های به

    1)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می كند .

    2)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .

    3)قابض است .

    4)ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .

    طرز استفاده:

    1) شیره به : 50 گرم به را خرد آرده با 50 گرم عسل یا شكر مخلوط كنید و در یك لیتر آب جوش بریزید و آنراروی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد .

    2) شراب به : 50 رگم به خورد شده را در یك لیتر شراب ریخته و بگذارید دو هفته بماند و سپساز آن استفاده كنید .

    3)جوشانده دانه به : 30 گرم به دانه را در یك لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا بصورت ژله در اید .

    4)جوشانده برگ درخت به : 30 گرم برگ درخت به را در یك لیتر آبجوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید .

    5)دم کرده گل به : 30 گرم گل به را در یك لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بكشد

    6)لوسیون پوست به : ایو لوسیون برای از بین بردن چین و چروکهای پوست از هر کرم دیگری موثر تر است .

    7)روغن به : به را تكه تكه كرده و بپزید سپسآب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده وآنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته قدت آنید که روغن نسوزد .

    مضرات :

    خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای كسانیكه گرم مزاج اند خوب نیست .

    داغ کن - کلوب دات کام

    بخش نظرات مطلب

     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر