تبلیغات
طب سنتی - فوایدعدس

فوایدعدس,

[RB:Blog_Keywords_Tags]

فوایدعدس,,طب سنتی - فوایدعدس,طب سنتی

نقشه سایت

خانه
سئو کننده
عنوان محصول

کتاب رساله هروی

هفت رساله طبی یوسف طبیبی هروی مربوط به سده دهم در صد صفحه.
قیمت : 2000 تومان
عنوان محصول

تبلیغات شما

تبلیغات شما با کم ترین قیمت
قیمت : ---- تومان

درباره وبلاگ


به یاری خداوند متعال این سایت جهت ارائه جامع اطلاعات طب سنتی و داروهای گیاهی و درمان بیماری ها به صورت طبیعی و در یک کلام برای ارائه راهکارهایی برای زندگی سالم تر تاسیس شده است.امید است مطالب این سایت برایتان مفید واقع شود.لطفا پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید.با تشکر

مدیر وبلاگ : هادی

جستجو

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • امکانات جانبی

    تبلیغات

    فوایدعدس

    خواص عدس
    عدس (Lens culinaris) گیاهی کوچک شبیه به نخود است که معمولاً در خاک‌های فقیری که برای کاشت دیگر محصولات مناسب نیست، کاشته می‌شود. عدس در انواع و رنگ های گوناگونی وجود دارد که عدس قهوه ای، سبز، نارنجی از آن جمله اند.عدس دارای خواص زیادی در طب بوده که می توانید در ادامه مطلب مطالعه نماید.
    عدس دو نوع است :
    عدس رسمی که دانه آن گرد و نسبتا درشت است و رنگ آن سبز مایل به زرد است .
    عدس ریز یا عدس قرمز که دانه های آن ریز و به رنگ قرمز می باشد .
    خواص داروئی: 
    عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد . یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد . 
    عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند . 
    عدس دارای خواص زیر است 
    1)عدس زیاد کننده ترشحات شیر است و مادران شیدره حتما باید از آن استفاده کنند .
    2)عدس را در کنید و روی پوست ملتهب بگذارید التهاب را برطرف می کند .
    3)برای درمان زخم های دهان و گلو و دیفتری عدس را پخته و آب آنرا غرغره کنید . 
    4)برای تقویت معده و برطرف کردن گاز معده عدس پخته را با سرکه میل کنید . 
    5)آش عدس با روغن بادام برای دوران نقاهت بهترین غذاست.
    6)پماد در عدس با سرکه برای ترک دست و پا که بعلت سرما عارض شده سودمند است .
    7)عدس را می توان بعنوان مسهل هم مصرف کرد چون دارای لعاب زیادی است که در درمان ناراحتی های روده نیز موثر است .
    8)عدس پخته را بعنوان مرهم برای زخم نیز می توان بکار برد .
    9)آرد عدس بوداده تشنگی را قطع میکند ، معده را نیرو میبخشد صفرا را خاموش و هیجان خون را فرو مینشاند و حرارت را خاموش میکند. قاعدگی دائمی را قطع میکند ، مبارک است دل را نازک و اشک را زیاد میکند عدس در نرد آل محمّد (ع) نخود و برای هر درد پشت مفید است
    عدس از سری حبوبات با طبع سرد و خشک است که سرشار از آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است. از سری مواد معدنی عدس میتوان به پتاسیم ، فسفر ، منیزیم ، کلسیم و آهن اشاره کرد. ویتامین های موجود در عدس C ، PP ، B2 ، B1 و A می باشند. عدس برای دفع سموم بسیار مناسب است زیرا پتاسیم موجود در آن باهث فعالیت زیاد کلیه می شود.
    –    عدس باعث تقویت عضله قلب می‎گردد و در حفظ سلامتی آن مؤثر می‎گردد.
    –    عدس باعث تقویت عضلات و رشد و نمو کودکان می‎شود.
    –    عدس فعالیت سلول‎های مغز و هوش و حافظه را افزون می‎کند.
    –    کسانی که کم خون هستند عدس را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
    – کسانی که دوران نقاهت را می‎گذرانند عدس مصرف نمایند.
    – عدس یک غذای خوب برای سالمندان است.
    – حضرت محمد(ص) فرموده‎اند: خوردن عدس دل را نرم و اشک چشم را به سرعت جاری می‎سازد.
    – برای جمع شدن پوست‎های شل، عدس را با آرد جو مخلوط کرده با کمی گلاب با آبلیمو مخلوط نموده یک روز بگذارید بماند سپس خوب مخلوط کرده پوست را با آن محلول ماساژ دهید.
    – برای رفع جوش صورت: آرد عدس را با آب ترب مخلوط کرده روی جوش صورت بگذارید.
    – برای تحلیل خنازیر و ورم‎های آن عدس را در سرکه بپزید به صورت ضماد بگذارید.
    – خوردن عدس باعث جلای پوست می‎شود.
    – برای دفع زردی رخسار عدس را همراه تخم خربزه میل کنید، یعنی ابتدا یک پیاله عدس خورده سپس بالای آن کمی تخم خربزه را بشکنید و یا این که عدس و تخم خربزه را بپزید به صورت ضماد روی صورت بگذارید.
    – یک نسخه برای جوش صورت: آرد عدس و آرد نخود از هر کدام 25 گرم و نشاسته 15 گرم با عرق رازیانه مخلوط کرده روی صورت بمالید.
    – کسانی که به کارهای سخت بدنی اشتغال دارند خوب است که یک وعده غذایی خود را عدس قرار دهند بدین روش که عدس پخته را با پیاز داغ مخلوط نمایند میل کنند. البته اگر شب قبل از پخت عدس را خیس نمایند و در زمان پخت زمان کمتری ببرد خاصیت آن بیشتر است.
    – برای نرم شدن سینه عدس آب پز میل کنید.
    – برای درمان چاک گوشه لب از آش عدس استفاده کنید.
    – برای بهبود ورم لوزه از سوپ عدس استفاده کنید.
    – برای درمان دیفتری از جوشانده عدس قرقره کنید.
    – برای سفیدشدن دندان با سوخته دانه‎های عدس دندان را مسواک کنید.
    – کسانی که دختر می‎خواهند خوب است که یک ماه قبل از بارداری و در دوران بارداری عدس را در برنامه خود بگذارند.
    – برای مانع شدن برگشت تب آش عدس را با روغن بادام میل شود.
    – برای برطرف شدن زخمهای عمیق آرد عدس را با عسل مخلوط کرده روی زخم بگذارید.
    – برای از بین بردن ترک پاشنه پا و سرخی پوست آرد عدس را با سفیدة تخم‎مرغ مخلوط نموده به صورت ضماد بمالید.
    – جهت ترک دست و پا که در اثر سرما عارض شده است ضماد عدس با سرکه را به دست و پا بمالید.
    – برای درمان ورم پستان که در اثر انعقاد شیر به وجود آمده است ضماد پخته عدس با برگ کلم را بگذارید.
    – کسانی که خارش و کهیر دارند از عدس آب پز استفاده نمایند.
    – عدس باعث افزایش شیر مادران می‎شود.
    – امام صادق(ع) فرموده‎اند: در عدس دوای هفتاد درد است.
    – خوردن آب عدس ملین و خود عدس قابض است.
    – کسانی که مبتلا به سوءهاضمه هستند از سوپ عدس استفاده کنند.
    – برای درمان خارش چشم عدس را بسوزانید و به چشم بمالید.
    – عدس پخته با سرکه جهت استسقاع یا آماس مفید است. علایم بیماری آماس یا استسقاع عبارتند از : نفخ شکم، ورم بدون درد در تمامی بدن، تورم پلک‎ها و چشم و صورت، تغییر رنگ پوست و زردی چهره، تهوع و اسهال یا یبوست و خواب‎آلودگی.
    مضرات عدس:
    – مصرف زیاد عدس باعث ضعف دید می‎شود.
    – کسانی که اختلالات قاعدگی دارند عدس نخورند.
    – خوردن عدس در شب باعث کابوس و مالیخولیا می‎شود به طور کلی عدس کم بخورند.
    – کسانی که تصلب شرائین دارند عدس کم بخورند.
    – زیاده روی در خوردن عدس باعث جذام می‎شود.
    – افرادی که آنژین صدری دارند عدس کم بخورند.
    – زیاده‎روی در خوردن عدس ضعف اعصاب می‎آورد.
    – افراد سوداوی عدس کم بخورند.

    – خوردن زیاد عدس باعث سخت ادراری می‎شود.
    دس از نظر مقدر پروتئین بسیار غنی است و دربین گیاهان فقط لوبیای سویا بیشتر از عدس پروتئین دارد .
    داغ کن - کلوب دات کام

    بخش نظرات مطلب

     
    لبخندناراحتچشمک
    نیشخندبغلسوال
    قلبخجالتزبان
    ماچتعجبعصبانی
    عینکشیطانگریه
    خندهقهقههخداحافظ
    سبزقهرهورا
    دستگلتفکر